OM MEG

Bilde blogg

Jeg heter Anne Britt Andrine, og er veldig glad i å løpe. Først og fremst fordi det gir meg en fin anledning til å komme ut i naturen, men selvsagt også fordi jeg synes det er gøy.

Det er ikke slik at jeg har løpt i mange år, slik mange mosjonister gjerne har. Jeg startet i sen alder, men har allikevel funnet formen nok til at jeg tillater meg å delta i ulike løp med varierende distanser. Kanskje er jeg et bevis på at det aldri er forsent å starte på noe selv i voksen alder.  Mitt råd er derfor: Har du lyst til å gjøre noe, så gjør det.  I hvert fall gi det en sjanse. Det er bedre å vite at man har forsøkt, enn å sitte senere i livet å angre på at du ikke tok sjansen. Dette er gloser du har hørt før. Men det er faktisk sant. Bare gjør det!

Siden jeg startet med løpingen har jeg deltatt i mange forskjellige løp hjemme i Oslo, og andre steder utenfor Norge. Det har ført til at jeg har begynt å kombinere noe av løpingen med reiser, noe som jeg vil forsøke å dele på denne bloggen.

I tillegg tvil jeg skrive litt om treningsøkter, og annet som jeg kan sysle med ved siden av løpingen.

I løpet av de tre siste årene har jeg deltatt blant annet i Schneider Electric Marathon de Paris. Det er et løp som jeg ønsker å løpe hvert år så lenge jeg har muligheten. Har alltid hatt en forkjærlighet til Paris.

I 2019 står jeg igjen på startstreken, klar for å løpe på det fjerde året på rad. Det har nå blitt en tradisjon. En fantastisk opplevelse hver gang. Hva er vel bedre enn å starte våren med en langweekend i en av verdens vakreste byer. Jeg har i hvert fall funnet en fin unnskyldning til hvorfor jeg må ta en tur hvert år i april.

Det finnes mange fine måter å holde seg i form på, og det er ikke sikkert at alle er like glad i å løpe slik jeg er. I så fall  finnes det mange andre muligheter. På travle dager hender det at jeg tar noen intervalsøkter i en motbakke. Trappetrening er også en veldig bra treningsform, og kan anbefales. Begge alternativene er fine for å få bedre kondisjon på 1-2-3.

Mitt mål med denne bloggen er ikke å late som jeg er verdensmester i det jeg gjør, men håper jeg kan inspirere. Om ikke alltid, så noen ganger.

Tusent takk for at du tittet innom!