Strikkeprosjektet ble en «Carismagenser»!

En lykkelig eier av ny genser, og det beste av alt er at jeg har strikket den selv.

Noen ganger er det fristende å gå i butikken å kjøpe en genser, men de fineste er de man strikker selv. Ikke minst er det mye billigere enn mange av de som fås kjøpt i de ulike butikkene med flettemønster.

Flere strikkegensere jeg har tittet på at hatt en prislapp på 2-3000 kroner, og det synes jeg er litt dyrt.  Kanskje synes jeg det er dyrt fordi jeg kan strikke selv.

Bilde6

Denne genseren har kun kostet meg litt tid, og penger til garn som ble ca kr 600.

Nå som det blir tidligere mørkt om kveldene, kan det faktisk også være litt kost å sitte inne med et strikketøy. I hvert fall synes jeg det. Greit å ha noen ekstra prosjekter på gang inne nå som vi har fått kortere lyse dager.

bilde blogg4

Jeg har alltid vært glad i lyse farger, fordi jeg forbinder det med rent og pent. Beige ble derfor et naturlig valg denne gangen da jeg skulle velge farge. Det er en farge som kan brukes hele året, og den kan kombineres sammen med andre farger.

Lengden på genseren går til livet. Det gjør plagget til et mye nettere plagg, enn om den hadde strukket seg under baken.

Genseren er av fri fantasi med samme mønster både på front- og bakstykke.

Ermene har det samme mønsteret, men med litt mindre fletter.

Plagget er strikket i 4 deler som jeg har sydd sammen, og består av perlestrikk og flettemønster

1 frontstykke

1 bakstykke

2 ermer

Kragen på halsen er sydd på, etter at jeg hadde strikket en «remse» som består av en flette.

Garn: PUNO 6 nøster

Pinner: 5 og 6

En genser som det går fort å strikke.

Jeg er en strørrelse S.

Garn blogg

Er veldig fornøyd, og genseren er myk og behagelig å ha på seg.

Genseren har fått navnet «Carismagenseren», etter min katt som heter Carisma. Hun kom alltid å la seg ved siden av meg når jeg tok frem strikketøyet. Hun er som katter flest. Svært interessert i  garnnøstet, og fulgte ivrig med på strikkingen under hele prosjektet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s