Oslos Bratteste er for tøffinger!

I hvert fall mente jeg det, i det øyeblikket jeg tråkket over målstreken.

Mange legger nok inn det siste «støtet» med å løpe opp den siste kneika der det er mest heiarop, men jeg tenker jeg rett og slett ikke er bedre. Jeg tillater meg selv å gå. Litt fortere enn vanlig gange kanskje, men lårene føltes skikkelig tunge.

Heldigvis har jeg fått noe igjen for alle løpeturene. For selv om jeg ikke fikk den beste tiden, kom jeg fort til hektene. Lårene kjentes fine ut allerede samme dag, og dagen etter tok jeg en langtur med en venninne. Det blir mye løping om dagen, men da får jeg vært mye ute i den friske deilige høstluften.

bilde oslos bratteste

Løypeprofilen på Oslo Bratteste er 2,7 km, og har 408 høydemeter. I de bratteste kneikene er det helt umulig å løpe for en mosjonist som meg. Motbakkeløpet er et løp for de som liker utfordringer, og det var det overraskende mange av forrige lørdag. Her var det deltagere i alle aldre, og bare blide fjes over alt. Det var ingen tvil om at dette var gøy for folk flest.

Kan du ikke løpe, er det faktisk fullt mulig å ta det som en fin tur ved å gå opp de bratteste bakkene.

Det var god stemning langs deler av løypen, og veldig bra gjennomført av arrangørene.

Oslos Bratteste2

Selv om det er tungt mens det pågår, er det alltid gøy etter vel gjennomført. Ekstra moro ble det når tiden viste litt bedre enn i fjor. Ikke mye, men et minutt er for meg godt nok i et sånt motbakkeløp, som ikke er min sterke side. Det holdt også til at jeg ble inspirert til å delta neste år hvis jeg får anledning.

Min sluttid ble 29:23

Om du går eller løper spiller ingen rolle, det er bare gøy å delta!

Løpeglede! 😊

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s