Våren gir ekstra energi til å løpe!

Den siste uken har jeg løpt mer enn jeg noen gang har fått gjort tidligere i løpet av en uke. Mulig er det våren som har gitt meg ekstra energi. Formen kjennes i fin, og det er ingen grunn til å sitte inne, nå som det har blitt lengre lysere dager. Denne våren har vært etterlengtet.  Løypen jeg løper har også blitt fri for snø og is, og jeg har kunnet parkert piggskoene.

Altså det har vært mange gode grunner til å komme seg ut etter lange dager på kontoret.

I tillegg til egentreningen har jeg denne uken fått en supert treningstur med Compressport, og ikke minst to av mine flotte løpe venninner.

Tirsdagen ble jeg igjen med Compressport på langtur langs havnen i Oslo. Det ble en fantastisk tur fra operaen til Lysaker og tilbake, med mange hyggelige mennesker. Løpefolka som Compressport samler er veldig flinke til å løpe. Det gjør at jeg får mye igjen av å delta på disse treningene. Her må jeg presse meg selv mer enn hva jeg ville gjort, om jeg hadde løpt alene. Det er en type trening jeg trenger for å kunne bli litt bedre enn hva jeg er i dag.

Bilde operaenOperaen!

Disse løpetreningene gir også en mulighet til å bli kjent med andre. Ofte er det de samme folkene som dukker opp på disse samlingene, og da blir man litt mer kjent med hverandre for hver gang. Her er det også muligheter for å få noen gode råd og tips, som kan være bra å ta med seg videre

Igjen, et utrolig flott arrangement av Compressport. Gleder meg allerede til neste gang😊

Bilde Tjuvholmen

Tjuvholmen!

I helgen har jeg også vært så heldig å få trent sammen med to av mine løpevenninner. Det som er så gøy i denne sammenhengen er at disse jentene så jeg opp til da jeg begynte å løpe for 5 år siden. Begge er erfarne og rutinerte løpere, som har holdt på en del år mer enn meg. I dag er jeg så heldig at jeg får trene sammen med dem, og vi har blitt gode venner på fritiden.

Løpetur Akerselven

Gode løpevenninner!

Begge er flinke til å inspirere og motivere meg i treningen. Første gangen jeg løp halvmaraton på under to timer var det disse jentene som stod bak. De hadde trua på meg. De gjentok dette så mange ganger, at jeg til slutt fikk trua selv også. Bedre løpevenner får jeg ikke.

Vår løpe økt denne helgen avsluttet vi med en god middag og litt vin. Det er viktig å ta seg tid til å prate sammen om andre ting enn bare løpingen.

Bilde AkerselvaAkerselva!

Disse fantastiske venninnene mine skal løpe Roma maraton om 14 dager. Det er den samme helgen jeg skal løpe i Paris. Vi heier på hverandre, og skal feire når vi møtes igjen i Oslo etter løpene.

Alle disse turene i løpet uken krever at jeg også får i meg nok næring. Derfor er jeg blitt oppmerksom på at jeg må få i meg nok mat både før og etter en løpetur.

Tidligere var jeg mest oppmerksom på at jeg måtte ha energi før en løpetur, men nå som jeg har fått mer erfaring har jeg også skjønt at det er viktig med næring etter treningene.

Om helgene er det enklere  å ta seg tid til å gjøre det lille ekstra.  Jeg for min del har tatt meg tid i helgen til å lage bananlapper med egg. Det tar bare noen få minutter, så det er fullt mulig å spise lapper til frokost hver dag.  Det er sunt, og det smaker veldig godt.

Bilde banalapper

Oppskriften :

2 egg

1 banan

Eggene og bananen moses sammen av en stavmikser (el lignende) Røren heles på stekepannen. Stekes gylden brun på begge sidene.

Fyll:

Banan

Jordbær

Bringebær

Blåbær

Gresk yoghurt

Oppskriften lager 4 lapper, avhengig hvor store lappene er.

Løpeglede:)

4 kommentarer om “Våren gir ekstra energi til å løpe!

  1. Superglad for løpeturene våre! Vi heier på hverandre og definisjonen på en venn er en som minner deg på hvem du er ! Nå er det du som inspirerer meg til å bli den løperen jeg egentlig er! Gleder meg alltid til neste løpetur !

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s