Noen ganger kan det være fristende å sluntre unna treningen!

Når jeg har satt meg et mål er jeg opptatt av å gjennomføre. Det kan være at jeg underveis ser at ting ikke ble helt slik jeg hadde sett det for meg, men generelt tror jeg det er en fin egenskap å avslutte noe man har startet på, selv om ikke alt ble som planlagt.

Bilde 4

Aller Best!

Når det gjelder løpingen er jeg motivert og synes fortsatt det er veldig gøy, men jeg har dager jeg får tanker om å sluntre litt unna. Nettopp fordi jeg er veldig sosial av meg og har vanskelig for å si nei når jeg blir invitert med på noe. Jeg er en av de som ønsker å bli med på alt, men av og til må jeg velge noe bort i perioder fordi tiden ikke strekker til slik man skulle ønske.

Bilde blog

Morsomt og ikke minst deilig å bli dollet litt opp av og til!

Uken jeg har lagt bak meg har vært en uke jeg har måttet prioritere. Uken har bydd på mange hyggelige invitasjoner sammen med venner og andre bekjente som betyr mye for meg, og som jeg synes er viktig å ta vare på i hverdagen.

Etter noen runder med meg selv, valgte jeg å ha treningsprogrammet som jeg er så godt i gang med som første prioritet. Her må jeg bare være disiplinert for min egen del. Det er kun 3 uker til min første maraton i år, og da er det dumt å sluntre unna treningen så tett opp til dagen. Da risikerer jeg å gjøre det tungt og vanskelig for meg selv den dagen jeg skal løpe. Dessuten er det ifølge treningsprogrammet denne uken jeg skal ha en av mine lengste langturer før jeg skal starte nedtrappingen.

Bilde 3

Frokost Grand Hotel med Stella under kåring av beste skjønnhetsprodukt!

Bilde stella

Utdeling av priser for beste skjønnhetsprodukter!

Har man satt seg hårete mål, må jeg regne med å måtte si nei til noe. Jeg kan ikke alltid være med på alt. Jeg har også vært gjennom dette tidligere og har gjort meg noen erfaringer som tilsier at løpet kan bli vanskelig om jeg ikke får trent godt nok akkurat nå i denne tiden. Til gjengjeld vet jeg med meg selv at jeg blir utrolig glad den dagen jeg har gjennomført og oppnådd det målet jeg har satt meg. Det er en uvurdelig følelse.

bilde blog kollen

Skifest i Holmenkollen!

Selv om jeg ikke kunne si ja til absolutt alt, fikk jeg allikevel deltatt på mye av det som jeg hadde lyst til. Kunsten i travle perioder er å bruke tiden godt, noe jeg klarte denne gangen. Dagene var booket fra morgen til kveld, men jeg kan allikevel notere meg enda en uke hvor jeg klarte å gjennomføre treningsprogrammet som jeg følger frem til maraton.

I dag avsluttet jeg denne uken med en 30 km langtur sammen med en venninne. Hun skal løpe maraton i Roma samme dagen som jeg skal løpe i Paris.

Vi klarer det meste om vi bare ønsker det godt nok!

Bilde løpetur

30 km unnagjort !

Løpeglede😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s